PÜRTELAŞ BİR GİDİYORUM YAZISI

04:38


Selam!

Bu yazıyı okuyorsanız muhtemelen günler ve belki de haftalar süren şehir dışına çıkıp çıkmama karmaşamız nihayet sonlanmış ve bayram için ailecek Karadeniz'e doğru yola çıkmışız demektir. Hatta çoktan arabayı uzun yolda kim sürecek kavgasını yapıp bitirmiş, süren hariç geri kalan adayların suratı asılmış, yolun geri kalanını abur cubur yiyerek geçirmek için alınan ilk cipsler şimdiden açılmıştır da. Muhtemelen beni yine araba tutmuştur ve bir köşeye sinmiş müzik dinleyerek uyukluyorumdur, bir yandan etrafta fotoğrafını çekecek manzara bulunca abime arabayı durdurmasını söylüyorumdur; babam abimi sürekli yavaş sürmesi için uyarıyordur ve annem de babamın bu müdahalesine kızıyordur; kardeşim de telefonuna gömülmüş Keyifli Adamlar videosu seyrediyordur ve bir yandan herkese sessiz olmasını ve anneme de ona su vermesini söylüyordur filan... İşte bildiğimiz ve tanıdığımız, gerçek bir Karzaoğlu ailesi.

Sonuç olarak kısacık bir süre buralarda yokum ve döndüğüm zaman size 3:2 formatında dev Bolu-Gerede manzarası fotoğrafları atmak hevesindeyim: Güç sizinle, kış ışığı benimle olsun.

Hoşçakalın!

*

Not: Bu fotoğrafın çekildiği günle alakalı daha fazla şey merak etmişseniz (ki neden edeceğiniz hakkında hiçbir fikrim yok :) buraya ışınlanabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder