YENİDEN: KEİFİ'YE UĞRADIK!

13:19

Keifi için Gittim ve Gördüm yazısı yazalı çok uzun zaman olmuş, merak edenler buradan okuyabilir. Üzerinden ne kadar zaman geçtiği, fotoğrafların ne kadar değiştiğinden bile ayırt edilebiliyor adeta (karanlık bir dönemmiş, neyse ki sağ salim atlatabilmişiz!). Bu yazıyı yazdıktan sonra birkaç kere daha gittim ama yine kış aylarıydı, köşedeki koltukların ne kadar güzel ışık aldığını unutmuşum o yüzden. Geçtiğimiz günlerde eski bir arkadaşımla yolumuz tekrar buraya düştü ve bazı değişiklikler gördük: Konseptte genel olarak hiçbir değişiklik yok ama ön bahçe büyütülmüş ve artık, özellikle akşama doğru eskisinden daha da kalabalık.

Güzel yanı ise yeni geçtikleri uygulamayla haftaiçi her gün 10.00-16.00 saatleri arasında kitap okumaya gelenlere ilk çayları kendilerinin hediye ediyor olması. Biz çayımızı da içtik, smoothie'mizi de. Meraklısı için burada birkaç fotoğraf daha var. Mesela TIK, TIK, ve TIK. Greyfurtlu smoothie enfes bir yaz içeceği olmuş, bütün yaz Ankara'da tıkılıp kalanlar umarım çoktan keşfetmişlerdir.

Bir sonraki gelişimizde de bizzat kendilerinin icetea'lerini denemek istiyorum, şimdiden leziz bir not olarak burada kalsın, belki benden önce yolu düşenler olur.

1 yorum: